Informatie kattenoppas aan huis

Kattenoppas aan huis houdt in dat ik bij u thuis kom en uw kat(ten) kom verzorgen. De kat(ten) zullen dus in hun eigen vertrouwde omgeving blijven en hier verzorgd worden. Voor veel katten is dit een goede keuze want de meeste katten ervaren de eerste dagen best wel stress als ze in een andere omgeving worden geplaatst. Katten houden van rust, voorspelbaarheid en zelf de controle hebben. Zeker voor een korte vakantie is de oppas aan huis aan te raden!

Tijdens mijn dagelijkse bezoek aan uw kat(ten) zal ik: eten geven, voldoende water geven, kattenbak legen/verschonen. Afhankelijk van de kat zal er gespeeld, geborsteld, geknuffeld worden. Uiteraard verschilt het per kat hoeveel aandacht hij of zij wenst. Mede daarom kan het verschillen hoe lang ik per bezoek aanwezig ben. Gemiddeld is een bezoek aan huis zo'n 15 tot 20 minuten bij 1 tot 2 katten (als het wenselijk is om langer te blijven is dat in overleg mogelijk). Bij veel huishoudens kom ik 1x per dag langs, maar ook is er de mogelijkheid om meerdere bezoeken op een dag te doen.  

Wanneer u geïnteresseerd bent in oppas aan huis kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.
Bij de oppas aan huis is het gebruikelijk dat ik eerst een kennismakingsgesprek met u afspreek bij u thuis. U kunt dan kennismaken met mij en ik met u en uw kat(ten). Ik zal mijn werkwijze nader toelichten en u kunt uw wensen doorgeven. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Indien u gebruik wilt maken van mijn diensten, dan kunnen we direct afspraken maken over de verzorging van uw kat(ten).   

HEEFT U EEN KAT DIE ZIJN ETEN OPSCHROKT?
(Als ik 1x per dag langskom en u heeft een kat die zijn eten opschrokt, wat dan? Dan kunt u overwegen om zelf een voerautomaat met timer voor de kat aan te schaffen. Er zijn verschillende voerautomaten te koop met verschillende mogelijkheden en prijzen uiteraard. Op zo’n voerautomaat zit een timer waarop je in kan stellen wanneer de kat zijn eten krijgt, dit kunnen meerdere momenten op een dag zijn, afhankelijk van de voerautomaat. Zet deze een aantal dagen voordat u op vakantie gaat neer, laat de kat uit de voerautomaat eten zodat hij of zij er langzaam aan went en stel deze op een gegeven moment in. Zo heeft de kat geen stress wat zijn eten betreft. (een voerautomaat is slechts geschikt voor 1 kat in huis))


Prijzen kattenoppas aan huis (per keer)

1 of 2 katten: (15 tot 20 minuten)

3 of 4 katten: (20 tot 30 minuten)

5 of 6 katten: (30 tot 40 minuten)

Tarieven per keer:

dierenartsbezoek: € 25,00 p/u (excl.km/vergoeding €0,40)

boodschappen voor kat halen (voer of kattenbakvulling): € 10,00 + de kosten van de boodschappen

ontvlooien: kosten vlooienmiddel + € 10,00 voor het halen en toedienen van het middel

Alle prijzen zijn incl. 21% btw

Sydney lekker tegen me aan liggend

Met Ollie even aan het spelen


Simba lekker tegen me aan liggend

Hier nog een foto van Sam en Frodo samen. Helaas is Sam er niet meer..


Mollie kon via een kattenluik naar binnen en buiten

Gijs is lekker buiten, hij geniet daar echt van

Monet en Picasso

Zybrov lekker buiten in zijn element

Splinter en Snipper zijn even een frisse neus aan het halen

Pippa en Sara


Wifi en Zorro


Lekker klauteren in de boom, geweldig toch?


Suus

Guinness


Bailey


Nova en Norbert