Informatie hotel/pension verblijf: (MIV 1 AUGUSTUS 2021 IS HET HOTEL GESLOTEN)

Als u besluit uw kat naar een pension/hotel te brengen, houd er rekening mee dat elke verandering stress geeft aan katten.
Katten houden van: rust, regelmaat, voorspelbaarheid, zelf de controle willen hebben.

In mijn pension plaats ik de katten bij elkaar (groepshuisvesting), maximaal 5 in de kamer die 18m2 is.
En maximaal 4 katten in de kamer van 13m2. Zo is er voldoende ruimte voor de kat om een eigen rustig/overzichtelijk/verstop plekje te zoeken en kunnen de katten elkaar ontwijken als ze dat prettig vinden.

Om het welzijn voor uw kat zo goed mogelijk te laten zijn in mijn pension, zijn er de volgende dingen waar ik rekening mee heb gehouden/zal houden:

- De kamers in het pension/hotel beschikken over verschillende slaapplekjes/verstopplekjes zodat de katten elkaar niet hoeven te zien als ze dat niet altijd willen. (Omdat de ruimte overzichtelijk is en niet te veel wisseling van katten raken ze redelijk snel aan elkaar gewend).

- Het eten (Royal Canin) word of: onbeperkt gegeven (als de kat dat gewend is en de bezetting laat dit toe) of er worden vele voermomenten op een dag aangeboden. Ook is het mogelijk om u eigen voer mee te geven. Als de kat het leuk vind en de bezetting laat het toe dan wordt het voer in een voerpuzzel aangeboden, dan is de kat “even bezig”. Veel katten vinden een voerpuzzel een leuke bezigheid.

- Er zijn er veel speeltjes in de kamers aanwezig zodat uw kat zelf kan spelen en er wordt uiteraard ook met de kat gespeeld als hij of zij dat wil.

- Er zijn diverse krabmogelijkheden aanwezig. Dit is een natuurlijk gedrag van katten en moet daarom altijd ruim aanwezig zijn, zowel horizontaal als verticaal moet er gekrabbeld kunnen worden.

- Ik, Renate, ben de enige verzorger in het pension, dit geeft: rust, veiligheid en daardoor voorspelbaarheid bij uw kat en dat vinden katten fijn.

- Er is uitzicht naar buiten. Dus dag en nachtritme.

- Er zijn verschillende modellen kattenbakken aanwezig en deze worden minimaal 2xdaags uitgeschept en indien nodig schoongemaakt en ontsmet. Een kat houdt niet van een vies toilet. U toch ook niet?

- Er zijn voldoende verse waterbakken aanwezig. Een kat heeft graag de keuze...

- Indien nodig wordt uw kat geborsteld.

- Er wordt schoongemaakt in het hotel, maar er word alleen gestofzuigd als het echt even nodig is. Het stofzuigen geeft voor veel katten veel stress, dus wel schoon maar met zo min mogelijk lawaai. Dus de bezem en stoffer en blik worden hier veel gebruikt. Als de katten weer naar huis zijn en de kamers zijn leeg, dan wordt er grondig gestofzuigd/schoongemaakt en ontsmet.

- Voor een kat is het prettig om zijn of haar eigen geur mee te nemen, dus een mandje waar uw kat graag in ligt thuis mag u meenemen naar het pension. Deze wordt niet gewassen tijdens het pensionverblijf, enkelt als dat echt nodig is.

- Katten van één huishouden blijven bij elkaar in dezelfde kamer. Er wordt tevens goed gekeken als er meerdere katten logeren in 1 kamer of de leeftijd en/of karakter goed bij elkaar passen in de groep.


Wat ik vraag van u:

- uw kat dient gevaccineerd te zijn (minimaal 3 weken voor het verblijf) voor de kattenziekte en niesziekte (het inentingsboekje moet meegenomen worden met het brengen van de kat, anders zal het verblijf geweigerd worden)

- uw kat dient ontvlooid en ontwormd te zijn

- katers dienen gecastreerd te zijnPrijzen hotel verblijf (per dag):

Het pensiontarief is inclusief voer, water, kattengrit, btw.

1 kat: €

2e kat: €

3 of meer katten: € (per kat)

Tarieven per keer:

dierenartsbezoek: € p/u (excl.km/vergoeding €)

ontvlooien: kosten vlooienmiddelAlle prijzen zijn incl. 21% btw

Noelle, de eerste bezoeker van Kattenpension Home AloneElke kamer beschikt over voldoende slaapplekjes op verschillende hoogtes, verstopplekjes,speeltjes,voerpuzzels

Kamers beschikken over meerdere slaapplekjes en verstopplekjes
Zara


Nina vermaakt zich prima met de speeltjes die aanwezig zijn

Bella


Op de uitkijk


Harley


Penny


Dieuwertje, even in de gaten houden wat er buiten gebeurt

Tijd voor het diner

Jonna

Romeo